Even voorstellen

Wat leuk dat je meer over Vive La Fête wilt weten. Ik neem je graag mee in mijn verhaal.

Aangenaam

Ik ben Naomi van Oudheusden, oprichtster van Vive la Fête. Samen met mijn man, twee zonen en kat woon ik in Vuren. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Het mooie aan werken met kinderen is dat het heel dankbaar werk is. Fysiek en mentaal zag ik de kinderen groeien en het bijzondere was dat ik mocht bijdragen aan die stevige basis van het kind.

Toen ik zelf moeder werd en opvang voor mijn kind nodig had is het idee voor Vive la Fête ontstaan. Naast dat opvang een plek moet zijn waar kinderen zich kunnen ontplooien, moet het ook een feestje zijn om naar toe te mogen. Ik vind het buitengewoon om nu vanuit mijn ervaring en passie samen met ouders een flexibele en passende oplossing te mogen zoeken voor het kind.

Helpen, verbinden en ondersteunen

Kernwaarden die bij mij passen zijn: vriendelijk, eerlijk, motiverend, inspirerend en persoonlijk. Een erg leuk aspect van mijn werk is de ontmoeting met ouders en kind. Helpen, verbinden en ondersteunen geeft mij energie. Zo kan ik van harte, met visie en passie mij voor 100 procent inzetten.

Iedereen is verschillend en om die reden ga ik niet uit van een vaste standaard maar zoek naar mogelijkheden en ideeën om jouw wensen voor je kind te vervullen.