Anne’s blog

Zomerperikelen.

Het is bijna zomer. De temperaturen stijgen al wat meer en waarschijnlijk is iedereen wel min of meer toe aan vakantie. Alle maatregelen versoepelen wat meer dus we kunnen langzaamaan weer wat plannen maken.

Ons plan was vrij simpel. We zijn nu een aantal weken trotse eigenaar van een labradorpup, dus besloten bij voorbaat al om niet op vakantie te gaan. Een pup is intensief en daar moet voldoende tijd voor zijn, in mijn beleving gaat dat even niet in een andere omgeving. Laat hem eerst maar lekker wennen bij ons. Moos trouwens, mocht je nieuwsgierig zijn, zo heet hij.

Maar goed, die vakantie hè. Ik had nog even gekeken naar een vliegvakantie in de herfstvakantie, maar voor dat zelfde geld heb ik ooit eens 16 dagen in Mexico doorgebracht in een all inclusive resort dus laat maar even. We hebben besloten in de zomer wat daagjes weg te gaan. Een pretpark, zwembad dat soort dingen. Maar toen kwam er een reclame binnen. Ponyparkcity.

Bij mij niet bekend maar aangezien we een enorm paardenmeisje thuis hebben werd ik toch nieuwsgierig. Het is een soort westernachtige toestand met ontelbaar veel kleine pony’s waar die kinderen dan bos en strandritten op kunnen maken. Een rodeo stier, een sunset beach, ja ik meen het, bingo en ze hebben zelfs een eigen clublied.  Eigenlijk was de enige foto die me aansprak op de site een stel die een glaasje wijn drinkt op het terras van hun ‘cowboy house’. Kijk mega slimme marketing om dat er in te gooien, want dan denkt iedere ouder: ‘oké prima’. En zo ben ik dus ook.

Dus boekte ik een cowboy house en zit ik straks een weekend, tussen shetlandpony’s die gepimpt worden, wijn te drinken. Tenminste, dat laatste hoop ik dan vooral natuurlijk. En ja een weekend, lang zat. Ik vind dit een vorm van alles overtreffende liefde voor mijn kind. Ponyparkcity of all places.

Mocht je nou nog leuke tips hebben om in de vakantie naar toe te gaan? Laat ze dan achter in een reactie op Instagram, vind ik leuk. De enige voorwaarde is dat het fijn zou zijn als er een bar is. Of niet eens een bar, een koelbox die mee kan. Voor, nou ja.. je weet wel.

Tot de volgende!

Liefs, Anne-Marije